Proses demi proses….

subjek gah benar..ape nk buat tah ye..sbnrnya aku nk get ready utk 2nd pregnancy..tp aku nk dptkan berat asal before pregnantkan Muhammad Razin…dapat ke idok capai, tah r…tunggu dan lihat..lau tk dpt pun..sipi2 ke angka tu pn ok..skang obese..seme baju saiz L..M jrg sgt dpt melainkan cutting besar..hahaa..no more 38 atau pun 40..42 beb..

nak bj gini ke cik ros ooi..hahha..tk mo..tgk je minat..paki ttp tk mo..sorie..

pergh, pndi en somi jg isteri..ternak lemak je kerjanya..en somi pn sama…tang perut je nmpk perubahan..tp tk ketara..dun woory, aku gmeuk, perut aku lum jd gendut ar…haha..tu sbb keinsafan nk kurus tu krg..cma nmpk gk r buncit skit..tp mmpu di cover lagik..

nk kurus badan seksa woo…tp tkd eamik sebarang ubat2an..cba dgn sndr..tu yg payahs kit rsanya..senaman cma keje umh,kje opiz,handle razin..tu je la..haha..pernh g intai2 gym..sekali nmpk manusia berotot, tkt woo..lari gtu je..kwn aku tu pn sama..tkt tgk..last2 ktrg blah..

doakan gue ye..mau slim skit dr skang

Advertisements

3 Comments

  1. mummy niza said,

    February 2, 2011 at 3:06 pm

    mimpi ler…….

    tapi aku tak perut tak hengat… haruslah pasrah setelah dua manusia keluar…

  2. ibu razin said,

    February 4, 2011 at 5:03 am

    keji tul..supot r skit..hahhaa..mu kn nk suh tmbh ank sedara..mulak kna simpan stock dlu..balik mesia bru wt ankye

  3. karmila said,

    February 7, 2011 at 3:39 am

    wah…tahniah coz dah get ready nak pregnent lagi.aku doakan semoga ko berjaya dpt saiz M semula….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: