2 minggu yg memenatkan…takpela..Tiram – Selayang – Terengganu – Selayang – Tiram – Rompin – Tiram..phewit…

alkisah di suatu hari di pdg matsirat..bkn matsurat ye…perjalanan hidupku di perantauan dan kembali ke tempt asalnya..Tiram(16/4) – Selayang(24/4) – Terengganu(24/4 till 26/4)) – Selayang(26/4 till 27/4) – Tiram(28/4 till 30/4) – Rompin(1/5 till 2/5) – Tiram(2/5 till today).yezza..mmg penat tp berbaloi dan suppose to be gtu ar..haha..

seminggu di slyg..mcm2 gaya razin perolehi hasil dr berkawan ngn awek slyg..n razin makin bijak..bagus ank ibu, sayang baby..hehe..razin seminggu gak jauh dr abi..abi la plg resah, ekeke..padan muka abi kna tinggal..lma sgt tak lik kl..ibu terpksa gna kuasa veto..memula razin resah gak woo..tp nk wat cmna, terpksa r..seb bek jenis tido mlm mmg nk ibu..then takd emslh ar..cma ibu takde pekerja am je la..pekerja am sbb tkg wat susu..hehe..ibu tkg sumbat n jga razin minum je, tkt tersedak, meleleh ke ape ke..spttnya lik tiram, ahad tuh 25/4 tp arwah tok nyang dik da kembali ke rahmatullah..abi smpi je slyg, dlm tempoh 2 jam kot di slyg..dpt col, arwah da koma, selang sejam lebih, tok nyang da takde..sgt sedih utk ibu..sbb ibu ade borak ngn tok nyang 24/4, tok nyang bgtau tak jd mai KL, tk dpt ar jmpa razin, suh ktrg dtg slyg next time die mai kl..adoi..tak dpt nk jnji..tau je tok nyang da takde..ktrg berdezup lik trg..smpt r bertemu arwah buat kali terakhir..semoga roh mu di tempatkan di kalangan org yg soleh dan solehah..ameen..smpt bertahlil satu hari n pg kmbli ke selayang, krna ade penumpang2…bgs woo, ibu suke, tk pelu lik tiram trus, bkn best pun dk jhr..heheh..

trip ke rompin di ceritakan kemudian la next posting ok??

Advertisements