Anak ibu

ala sayang, sayang..ala sayang sayang, mna ank ibu nie ek??baby..baby,baby razin..meh kat ibu meh (mesti razin ketawa dan ngensot ke dpn) wlupn lbh byk ke arah belakang..asik reverse je bb nie??adoi..skang razin da 5 bln..erm..12/2 da 6 bln..kejap je msa berlalu..da nk masuk 6 bln..bubur tyme ar..tp ibu da bg da pun bubur start dr smlm..tp pttnya krg minum susu, bg bubur, pastu nk susu gak..cmna nk berjimat ni..rugi2…hhee..tpksa berkira woo ngn razin ni..pelik2 je..bg farley rusk, bkn main lagi mknnya, nk susu gk pastu..ade mslh ke ank saya ni tn doctor??hehhee

alamak, ingtkan da jauh dr razin, ttba rsa tgn kecik dok tarik2 baju..kepala sondol2 buntut ibu ni..adoi razin ni..tak wangi woo ibu ni..tapi tkpe..ttp wangi di hidung razin n abi..lupe pasal abi..abi nmpknya amik kesempatan utk tido ble anaknya tido tadi..mmg nk kna servis..da lama en somi tak kna servis sebenarnya ni..siap awk..

ok..stlh di buat kajian..huhhu..anak ibu ni, razin ni
1) suka main wayar
2) suka tarik rambut
3) suka meniarap ke blkg, tp lau ngamuk, leh la meniarap ke dpn..
4) blh angkat bontot n tgn tegak da, tp merangkaknye kdg2 je..sgt sukar utk di lihat
5) manja n sensitif
6) suka mngekek n mnjerit

nk list semua, tk larat lak..hhuhu..mls da, razin kt lngn da ni..adoi….tekanan berat, pnt nk tulis..5 bln 7.3 kg

IMGLAD Training

skang idupku seharian terisi kembali..tp msh tak sama mcm duk kt umh..mstilah umah lagik best..tp aku nk keje..keje dr umah, tak terdaya lg nk start…kat umah, ade razin, g training, bb tinggal umah jidda..sedihnya..ibu windu razin..penangan duk umah slma 5 bln 1 minggu 1 hari mengadap ank tersayang..first bb katakan..tp 2nd ke 3rd ke ttp akan di layan sama rata..insyaAllah

ekeke, title IMGLAD, tp cte bnd alain je byk..beser ar..kuikui..program ni 9 bln, 3 mths soft skill, 6 mths intership le..hukhuk..ni yg tak snaggup..tp sanggupkan je, dmi masa depan yg insyaAllah cemerlang, gemilang dan terbilang…

IMGLAS stands for Iskandar Malaysia Graduate Leadership Assessment and Development..kerjasama antara Iskandar Malaysia, Universiti Teknologi Malaysia Research Centre (IMREC) and Deloitte…nk enhance soft skill le kununnya..hope so..kasik soft lagik skill yg ade..IT part pn kacau bilau..cmna tuh..ati msh antara dua ni..proceed atau end up sni je..registration agak mndukacitakan, puas menunggu..tp at last, regis jua..induction day, ok la..brief ttg IMGLAD, bahagi group, gue under Prof Dr Firdausi..lecturer UTM ni..under kuliyyah mana ek..lupe ar…ade gk la jmpa 3 org dak uia..hehe..tp cos lain2..menyenangkan kerja aku..tgk la http://www.imglad.com.my..tk pelu cte deatils..lau minat, apply lau tak, baca je la lau ade masa..ni utk semua..sbb klas die weekend n weekdays..yg tk bestnye limit umo ar plak..26 and below..hahah..seb bek lum besday..di kira 26 gak la kan..hahah..penat ar cte itu ini..razin da berguling2 atas lantai..adoi

Selamat Kembali

salam..selamat kembali….da lama tak bersua di lembaran ini..hahha…nntikan kehadiran posting(k ingt perkataan in bm) terbaru..hahaha